Yurtdışına Kalıp Çıkarılır mı?

Yurtdışına Kalıp Çıkarılır mı?

Yurtdışına Elbise Kalıbı Çıkarma
Birçok açıdan yurtdışına elbise kalıbı çıkarma işlemi oldukça hassas ve önemli bir iştir. Zira kalıp çıkarma işleminin başlı başına hassas ve hata kaldırmayan bir işlem olmasının yanı sıra, sadece yurt içine değil yurt dışına da hizmet verebilmek için birinci sınıf işçilik yapılması gerekmektedir. Bizde uzun yıllardır sektörün içerisinde olan bir firma olarak müşterilerimize yurtdışına elbise kalıbı çıkarma konusunda birçok hizmet vermekteyiz.
Genel olarak sunduğumuz elbise kalıbı çıkarma hizmetlerimizi isteklerinize göre dilerseniz elde kalıp çıkarma olarak dilerseniz de bilgisayarlı kalıp çıkarma olarak yapıyoruz. Bunun yanında müşterilerimize serileme yani çıkarılan tek ölçü kalıptan farklı beden ölçüleri için kalıp çıkarma hizmetini de sunuyoruz. Ayrıca parça başı maliyeti azaltmak için kesim sırasında fire verilen kumaş miktarını azaltmanız adına da otomatik pastal çizimi hizmeti sunuyoruz. Sunduğumuz bu yurtdışına elbise kalıbı çıkarma hizmetleri arasından kendinize uygun bir hizmet konusunda destek alabilirsiniz. Bu hizmetlere hakkındaki tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Elde Elbise Kalıbı Çıkarma
Elde elbise kalıbı çıkarma işlemi, geleneksel kalıp çıkarma yöntemlerinin başında gelmekte ve bugün hala birçok tekstil işletmesi tarafından kullanılmaktadır. El işçiliği ile kalıp çıkarma süreci, kalifiye ustaların yüksek kaliteli kalıplar üretmesini gerektiren emek yoğun bir süreçtir. Elle kalıplama işlemi, negatif bir kalıp oluşturmak için kullanılan bir kalıbın oluşturulmasıyla başlar. Negatif kalıp daha sonra pozitif bir kalıp oluşturmak için kullanılır, bu da daha sonra nihai kalıbı oluşturmak için kullanılır. Elde elbise kalıbı çıkarma işlemi genellikle küçük veya karmaşık kalıplar veya yüksek derecede doğruluk gerektiren kalıplar için kullanılır.
Birçok tekstil firması kalıp hizmeti alacağı zaman bilgisayar tarafından oluşturulan kalıplara nazaran elde çıkartılan kalıpları tercih etmektedir. Bunun en büyük sebeplerinin başında el ile oluşturulan kalıpların daha kusursuz ve birçok açıdan benzersiz olduğuna inanılmasıdır. İşte bizimde firma olarak sunduğumuz yurtdışına elbise kalıbı çıkarma hizmetleri arasına elde elbise kalıbı çıkarma hizmeti de yer almaktadır. Eğer sizde işinin ehli ustalarımız tarafından sunulan bu hizmeti almak istiyorsanız, hizmetimizin tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bilgisayarlı Kalıp Çıkarma ve Serileme
Birçok tekstil firması için kalıp hazırlama işlemleri fazlası ile can sıkıcı olabilmektedir. Kalıp çıkarılırken yapılan yanlış hesaplamalara, seri kalıplarının da hazırlanmasındaki zorluk eklenince birçok firma için içinden çıkılamaz bir hale dönüşür kalıp hazırlama işleme. Peki ama bu kalıp hazırlama ve serileme işlemlerinin kolay bir yolu yok mu diye merak ediyor olabilirsiniz. Tabi ki var. Bilgisayarlı kalıp hazırlama ve serileme son yıllarda birçok tekstil firmasının kullandığı bir yöntem olarak karşımıza çıkmakta. Bilgisayar ile hazırlanan kalıp çıkarma ve serileme işlemlerinin detaylarına gelin birlikte bakalım.
Bilgisayarlı kalıp hazırlama ve serileme ile profesyonel görünümlü kalıplara kolaylıkla sahip olabilir ve bu sayede işleriniz daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. Bu yöntem, seri üretim şeklinde çalışan birçok tekstil firması için oldukça ideal bir işlemdir. İşlem şu şekilde ilerlemektedir: ilk önce yazılım programı kullanarak bir desen oluştururuz. Ardından, deseni belirli ölçümlerinize uyacak şekilde serileriz. Son olarak, deseni yazdırır ve giysiyi oluşturmak için kalıpları keseriz.
Bilgisayarlı kalıp hazırlama ve derecelendirme, çok para harcamadan profesyonel görünümlü sonuçlar elde etmenin harika bir yoludur. Bu yöntemle aynı modelden birden fazla beden oluşturabilirsiniz. Eğer sizde hem yurt içi firmaları hem de yurt dışı firmaları için sunduğumuz bu hizmetten faydalanmak ya da bu hizmet hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Otomatik Pastal Çizme
Özellikle seri üretim yapan tekstil firmaları için parça başı maliyet açısından kullanılan hammadde yani kumaş miktarı oldukça büyük önem taşımaktadır. Parça başı maliyetin azalmasında oldukça büyük bir önem taşıyan kullanılan kumaş miktarının azalması doğrudan maliyetin azalması anlamana geldiği için, birçok firma üretimini yaptıkları ürünün kalitesini düşürmeden kullanılan kumaş miktarını azaltmaya çalışmaktadır. İşte bu noktada seri üretim yapan firmalar için devreye pastal çizme işlemleri girmektedir. Üretilen ürünlerde parça başı kar oranını arttırmanın en kolay yollarından biri olan pastal çizimi işlemi oldukça hassas ve dikkatli olunmazsa kar yerine zarar getirebilecek bir işlemdir. Peki nedir bu pastal çizim işlemi? Ne gibi artıları vardır? Pastal çizimi yaptırmak mantıklı mıdır? Gelin bu soruların cevabına birlikte bakalım.
Birçok kişinin aklında bu gibi soruların dolandığını biliyoruz. Bu yüzden lafı fazla uzatmadan konuya girmek istiyoruz. Pastal çizimi temel olarak kesim işlemi için serilmiş kumaşlarda daha az fire verilmesi adına, tüm kalıpların kumaş genişliğine eşit olacak şekilde birleştirilmesidir. İlk aşamada bakıldığında çok kolay gibi görülen bu işlem oldukça hassas ve dikkat edilmesi gereken bir işlemdir. Kalıplar birleştirilirken yapılabilecek herhangi bir hesaplama hatası serilen tüm kumaşı mahvedebilir. Ancak bu noktada bu tarz bir durum için endişe etmenize gerek yok. Biz firma olarak sizlerin parça başı maliyetini düşürmek adına otomatik pastal çizme hizmeti sunuyoruz. Özel programlar yardımıyla yapılan bu otomatik çizim işleminde sıfır hata ile çalışıyor ve sizlerin kullandığı kumaşlardaki fire oranını oldukça azaltıyoruz.
Eğer sizde bu tarz bir hizmet arıyorsanız ya da bu hizmet hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız hem yurt içi firmaları hem de yurt dışı firmaları için sunduğumuz otomatik pastal çizme hizmetimizin tüm detaylarına buradan ulaşabilir ve bunun yanında yurtdışına elbise kalıbı çıkarma hizmetlerimizin tümünü inceleyebilirsiniz.