Kroşeta Dikişi hizmeti verdiğimizi biliyormuydunuz?

Kroşeta Dikişi hizmeti verdiğimizi biliyormuydunuz?

Yurtdışına Elbise Kalıbı Çıkarma
Ülkemizde ve dünyada tekstil firmalarının dışarıdan alacakları birçok hizmete ihtiyaçları bulunmaktadır. Bu ihtiyaçların en başında da seri üretim için büyük bir önem taşıyan kalıp çıkarma işlemi yer almakta. Bizde uzun yıllardır sektörün içerisinde yer alan bir firma olarak hem yurt içine hem de yurtdışına elbise kalıbı çıkarma hizmeti sunuyoruz. Elbise kalıplarının firmalar için ne denli önemli olduğunu bildiğimiz için bu hizmeti en kaliteli şekilde yapıyor bunun yanında firmaların isteklerine göre kalıp çizimlerini dilerlerse el ile çiziyor dilerlerse de bilgisayar ile çiziyoruz.
Tabi ki sunduğumuz bu kalıp çıkarma hizmetlerinde alanında uzman ve oldukça deneyimli personellerle firmalara hizmet veriyoruz. Bunun hizmetlerin yanında yurtdışına elbise kalıbı çıkarma hizmetimiz kapsamında firmalara birçok farklı hizmeti de sunmaktayız. Bu hizmetlerimizden bir diğeri ise tasarımcıların ya da üretici firmanın elbise üretimine geçmeden önce elbiseyi ellerine alıp görmeleri adına sunduğumuz numune dikim hizmeti. Birçok açıdan elbise dikim sürecine oldukça olumlu katkısı olan bu hizmetimizi de alanında uzman çalışan kadromuz ile birlikte sizlere sunuyoruz.
Sunduğumuz diğer hizmetler ise kroşe dikimi ve model uygulama hizmetleri. Öncelikle kroşe dikimi birçok açıdan zorlayıcı ve ustalık gerektiren bir iş olarak karşımıza çıkmakta. Eskiden el ile yapılan bu dikiş işlemini firma olarak sizlere profesyonel makinalarla hızlı bir şekilde sunuyoruz. Bunun yanında yurtdışına elbise kalıbı çıkarma hizmetimiz kapsamındaki model uygulama hizmetimiz sayesinde de üreteceğiniz kıyafetlere uygulanacak modellerin kıyafetlere aktarımını sağlıyor ve serileme işlemi yaparak belirlediğiniz modeldeki kıyafetin tüm beden varyasyonlarını hazırlıyoruz.
Eğer sizde hizmetlerimizi incelemek ve bu hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız buradan tüm hizmetlerimizin detaylarına göz atabilirsiniz.

Elbise Numune Dikimi
Elbise numune dikimi, daha büyük bir tasarımın veya giysilerin küçük, temsili bir örneğini oluşturmak için bir kumaş parçasının birlikte dikildiği bir işlemdir. Örnekler, tasarımcılar, desen üreticileri ve dikiş fabrikaları tarafından yeni bir tasarımı test etmenin veya potansiyel müşterilere belirli bir kumaşın veya stilin bir giysi haline getirildikten sonra nasıl görüneceğini göstermenin bir yolu olarak kullanılmaktadır.
Potansiyel müşterilere bir giysinin yapıldıktan sonra nasıl görüneceğini ve hissedileceğini göstermek için yapılan elbise numune dikiminde prototipler genellikle makine ile dikilir ve nihai giyside bulunacak tüm detayları içerirler.
Bunun yanında elbise numune dikimi, hazır giyim endüstrisinin hayati bir parçasıdır ve tasarımcıların, kalıpçıların ve dikiş fabrikalarının farklı örnek türlerini ve amaçlarını anlamaları önemlidir. Çünkü tasarımcıların yeni fikirleri test etmelerine ve giysilerinin kullanıcıya tam oturmasını ve daha düz olmasını sağlamalarına olanak tanır. Tasarımcılar bir prototip oluşturarak, bir elbiseye ilişkin vizyonlarının keyifle giyilebilecek fiziksel bir giysiye dönüştürülmesini sağlayabilirler.
Bizde firma olarak bu tarz numune dikimine ihtiyaç duyan kişiler ya da firmalar için yurtdışına elbise kalıbı çıkarma hizmetlerimiz kapsamında numune dikim hizmeti de sunuyoruz. Eğer sizin de numune dikimine ihtiyacınız varsa, buradan sunduğumuz hizmetin tüm detaylarına göz atabilirsiniz.

Tek İğneli Kroşeta Dikişi
Tek iğneli kroşeta dikişi, en temel ve çok yönlü dikişlerden biridir. Çok çeşitli dokular ve desenler oluşturmak için kullanılan bu dikişin en sık kullanım alanı yakalardır. Hem yuvarlak hem de sıra halinde çalışılabilen bu dikiş yöntemi aynı zamanda süs dikişi olarak da bilinmektedir.
Tek iğneli kroşeta dikişi, ipliğin kancanın etrafına bir kez sarılması ve ardından kancanın üzerindeki ilmekten çekilmesiyle yapılır. Bu, genellikle bir kumaş parçasının kenarı için veya hassas işler için kullanılan küçük, sıkı bir dikiş türüdür. Tek iğneli kroşeta, eskiden elde yapılan ve ustalık isteyen bir iş olsa da günümüzde bu iş için özel olarak tasarlanmış makinalar bulunmakta ve birçok firma bu konuda müşterilere hizmet vermekte. Bizde firma olarak yurt içinden ya da yurt dışından her tülü müşterimize bu konuda hizmet veriyoruz.
Eğer sizde ürünleriniz için tek iğneli kroşeta dikişine ihtiyaç duyuyorsanız, için yurtdışına elbise kalıbı çıkarma hizmetlerimiz kapsamındaki bu hizmetimize ve diğer tüm hizmetlerimize buradan ulaşabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kıyafet Model Uygulama
Birçok tekstil firması için oldukça zorlayıcı bir süreç olan kıyafet model uygulama süreci oldukça ustalık gerektiren işlerin başında gelmektedir. Birçok tekstil firması üreteceği kıyafetler için çeşitli desenler ve modeller kullanmak ister. Bu noktada ya kadar bir sorun yoktur ancak bu kıyafetlerde kullanılacak desen ve modellerin her beden için aynı görünmesi ve şekillerinde bozulma olmaması için model uygulama işleminin titizlikle yapılması gerekir. Peki model uygulama işlemi nasıl yapılır? Model uygulama işleminin detayları nedir, bu işlem ne işe yarar? Gelin bu soruların cevaplarına detaylıca bakalım.
Öncelikle bu sürecin temel amacının kıyafetlere uygulanacak desenlerin, kıyafetlere sorunsuz ve düzgün bir şekilde aktarılması olduğunu bilmelisiniz. Bu noktada temel beden ölçüleri baz alınarak bu desenler için model uygulama çalışması yapılır ve desenler düzgün bir şekilde kıyafetin çizimine aktarılır. Bu noktada üretimi yapılacak kıyafete desen aktarımı temel beden ölçülerinde yapıldığı için ekstra olarak da bu çalışmanın tüm bedenlere aktarıla bilmesi adına serileme işlemi yapılır. Bu serileme işlemi sonrasında kıyafet model uygulama işlemi uygulanan parçanın her beden için tasarlanmış ve üretime hazır halleri elde edilir.
Birçok tekstil firmasının üretimlerine sorunsuz bir şekilde devam etmesi adına hayati önem taşıyan hizmeti bizde firma olarak müşterilerimize sunmaktayız. Alanında uzman çalışanlarımızdan en kusursuz ve kaliteli bir kıyafet model uygulama hizmeti almak ya da yurtdışına elbise kalıbı çıkarma hizmetimiz kapsamında diğer tüm hizmetlerimize buradan göz atabilirsiniz.